Единственият лифтинг на лицето

Клеопатра първа е използвала златни жици, за да намали бръчките на лицето. Злато и все още се използва с тази цел, както и различни други материали.

Тези процедури дават резултати

като лифтинг на лицето, често е по-добре, при запазване на естествения вид. Винаги е имало желание да се постигне резултат лифтинг без операция. Основният проблем е в това, че те са използвали здрав) материали, които са знаели да доведе до усложнения. Така беше създадена и надежден метод за лифтинг на лицето с помощта на конци, които напълно се съборят, и не водят до усложнения. Методът е получил името, докато някои наричат го още.

Като?

като метод, който използва специално разработени влакна за подобряване, подмладяване и стягане на кожата. Се използва за създаване на лицето и тялото се инжектират под кожата с помощта на игла, където работи в мрежа, нито в тялото се създава нов колаген са на върха на игла. След въвеждането на игла, конец остава под кожата и се извади иглата. Не в неговата цялост пауза от около 6 месеца имат силно влияние върху насърчаване на производството на нов колаген и подобряват кръвоснабдяването на кожата, което е още допълнително стимулира растежа на нов колаген и подмладява кожата. Прибиращ нито игли, допълнително стимулира растежа на нов колаген. Метод е 100% натурален, защото те стимулират собствените си сили, за да създадете нов колаген, затова и резултатът е естествен.

Дали процедурата е болезнена?

Лечение с не боли и не е неприятно, но на отделни места може да е малко по-чувствителни. За облекчаване на болката се прилага крем, а в случай на необходимост, не по-рядко, тъй като упойка при зъболекар.

За да се използват?

са предназначени за повдигане, стягане на кожата, образуването на лицето и намаляване на бръчките. Се използват за създаване и лифтинг на лицето на тялото: шия, деколте, гърди, корем, вътрешна страна на бедрата и коленете. В клиниката ние използваме на първо място за лицето и шията, по-рядко-за тялото. Предимство че дават естествен вид на лицето, и тъй като нито един метод в сащ формират контура на лицето е единственият метод, който връща броя така, че повдига кожата на първоначалното им място, преди да се пусне. Така че естествена алтернатива за зарядното устройство и лифтинг са ефективни за намаляване на бръчките на челото, между веждите и в ъглите на устата, около очите. Методът е добра алтернатива за хора, които се страхуват от лифтинг на лицето и искат да го спре. Също така е подходящ за хора, които не искат да и зарядно устройство повдигат бузите и веждите, да се оформя и на долната челюст. Използва се за намаляване на бръчките пред ушната мида. Освен ефекта на напрежение и лифтинг на лицето, отстраняване, т, при тази емоция на лицето запазени. Качеството и външния вид на кожата, възстановяване след лечение.

На кого се препоръчва лечение?

На първо място хората, които искат да запазят естествения вид, а не искат да бъдат подложени на лице, лифтинг на лицето и Ботокс. Лечението е в случай, когато човек не е твърде ниско спортно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *